Welkom bij B.O.S. - Bus Onderdelen Service b.v.
This is a website under contruction. For demonstration only! Please bare in mind this content is copyright and not to be allowed to use on any other website!
Bus Onderdelen Service b.v.

Einsteinstraat 14-16 | 3281 NJ Numansdorp | +31-(0)186-657457 | Open ma-vr: 8:00-17:00

Welkom

Wij zijn een middelgroot bedrijf, gesitueerd in Numansdorp, dat gespecialiseerd is in het leveren, monteren en repareren van busonderdelen voor ieder merk bus en touringcar.

Tevens kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van audiovisuele- en multimedia installaties en andere electronische componenten. Wij streven ernaar om u zo spoeding mogelijk van dienst te zijn bij reparaties, storingen en voor het leveren van onderdelen daar wij er ons danig van bewust zijn dat continuïteit in uw bedrijf voorop staat.

Voor informatie, een vrijblijvende offerte en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via:

Telefoon: +31-(0)186-657457
E-mail: info@busservice.nl

uw onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren/onderhouden van audio-, video- en navigatieapparatuur, airco- en verwarmings installaties, keukenapparatuur, koelkasten en electrische storingen. In de meeste gevallen klaar terwijl u wacht.

onze onderdelen

Wij leveren zowel nieuwe als gebruikte onderdelen voor het onderhoud van uw touringcar.

Bel, SMS, WhatsApp of mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

top

Hoofdmenu

Testimonials

Wat vind u van ons?

Wij repareren voor/leveren aan Volvo, MAN, van Hool, VDL, Akkermans, Integralia, B-Style, Frenzel, TM, Bosch Coach Multimedia en Blaupunkt alsmede ... Meer…

Wist U dat wij via DHL Uw reparaties halen en brengen?